Обучение

Въведение във фотографията

въведение във фотографията, фотографски курс

“Склонна съм да мисля за акта на фотографирането, общо казано, като за приключение. Любимото ми занимание е да отида там, където никога не съм била.” Дори казани преди толкова години, думите на гениалния американски фотограф Даян Арбъс (Diane Arbus, 1923 – 1971) запазват своето значение и днес и олицетворяват по най-добър начин същността на фотографията – постоянно да откриваме нови места както във физическия, така и в личния ни душевен свят.

виж повече

 

 

Психология на фотографията

Курсът Психология на фотографията има за цел да запознае курсистите със съдържателната част на фотографията, като по този начин ще се разгърнат начина на възприятие и по-задълбоченото разсъждение върху фотографското изображение. По време на курса ще разгледаме фотографията като средство за себеизразяване от една страна и като начин за свързване с останалите и като средство за комуникация на различни послания в обществото от друга страна.

виж повече

 

Портретна фотография

Един добър портрет събужда различни емоции – може да е предизвикателен, надменен, агресивен, да флиртува. Емоциите могат да варират свободно в безкрайността от човешка индивидуалност, с която се сблъскваме в нашето ежедневие. Без значение от тона, портретът е  директно послание към наблюдателя, завладяваща емоция, от която не можем да извърнем лесно очи. Портретът… изглежда лесно, но това не е точно така.

виж повече

 

Outdoor фотография

пейзажна фотография, фотографски курс

“Пейзажната фотография е върховното изпитание за фотографа… много често и върховното разочарование”. В тези думи на Ансел Адамс се крие много от истината за пейзажната фотография. Да не се превърне фотографското изпитание в разочарование, е в основата на всяка успешна пейзажна фотография.

виж повече

 

 

Индивидуално обучение

  

Изграждането и фотографирането на инсценирани портрети Ви привлича неимоверно, но резултатите не Ви удовлетворяват? Или изпитвате непреодолимо желание да снимате кулинарните си постижения и все нещо не достига за перфектната фотография? Или пък желаете най-накрая да дадете живот на дълго планирания фотографски проект, който отдавна Ви вдъхновява…

виж повече

 

Курс по Фотография Цена

  

Курсове за начинаещи и напреднали с различна продължителност и насоченост. Цени от 330лв за интензивни курсове с практически съвети и примери. Всеки курс е изграден от неголеми групи, за да обърнем индивидуално внимание на всеки един от курсистите ни. Научете повече за нашите курсове.

виж повече  

Фото Работилничка за деца от 7 до 12 години

въведение във фотографията, фотографски курс

Често в забързания свят, поради липса на възможност за себе познание и общуване с останалите, децата израстват в техничен свят, откъснати от себе си и останалите.

Фотографията представлява един модерен метод за свързване с другите и откриване на нови потенциали и възможности.

виж повече

Въведение във фотографията за ученици

В този курс сме адаптирали основите на фотографията за поднасяне на по-млада аудитория. По време на теоретичните занимания ще засегнем основите на фотографския процес, но ще имаме и много практически занимания, при които лектори и курсистии ще затвърждават заедно теорията чрез практика.

виж повече

Често задавани въпроси

 

 

 

Back to top