Обучение

Въведение във фотографията

въведение във фотографията, фотографски курс

“Склонна съм да мисля за акта на фотографирането, общо казано, като за приключение. Любимото ми занимание е да отида там, където никога не съм била.” Дори казани преди толкова години, думите на гениалния американски фотограф Даян Арбъс (Diane Arbus, 1923 – 1971) запазват своето значение и днес и олицетворяват по най-добър начин същността на фотографията – постоянно да откриваме нови места както във физическия, така и в личния ни душевен свят.

виж повече

 

 

Практическа фотография

Курсът Практическа фотография е насочен към любители на фотографията, които желаят да подобрят уменията си при работа с техниката, с която разполагат. По време на обучението ще се запознаем с основните фотографски жанрове и ще се упражним практически в (почти) всички от тях. Разбира се, така ще се срещем от първо лице с предизвикателствата и ще имаме най-добрата и бърза възможност да се научим да ги преодоляваме.

виж повече

 

Портретна фотография

Един добър портрет събужда различни емоции – може да е предизвикателен, надменен, агресивен, да флиртува. Емоциите могат да варират свободно в безкрайността от човешка индивидуалност, с която се сблъскваме в нашето ежедневие. Без значение от тона, портретът е  директно послание към наблюдателя, завладяваща емоция, от която не можем да извърнем лесно очи. Портретът… изглежда лесно, но това не е точно така.

виж повече

 

Outdoor фотография

пейзажна фотография, фотографски курс

“Пейзажната фотография е върховното изпитание за фотографа… много често и върховното разочарование”. В тези думи на Ансел Адамс се крие много от истината за пейзажната фотография. Да не се превърне фотографското изпитание в разочарование, е в основата на всяка успешна пейзажна фотография.

виж повече

 

 

Индивидуално обучение

  

Изграждането и фотографирането на инсценирани портрети Ви привлича неимоверно, но резултатите не Ви удовлетворяват? Или изпитвате непреодолимо желание да снимате кулинарните си постижения и все нещо не достига за перфектната фотография? Или пък желаете най-накрая да дадете живот на дълго планирания фотографски проект, който отдавна Ви вдъхновява…

виж повече

 

Курс по Фотография Цена

  

Курсове за начинаещи и напреднали с различна продължителност и насоченост. Цени от 330лв за интензивни курсове с практически съвети и примери. Всеки курс е изграден от неголеми групи, за да обърнем индивидуално внимание на всеки един от курсистите ни. Научете повече за нашите курсове.

виж повече  

Фото Работилничка за деца от 7 до 12 години

въведение във фотографията, фотографски курс

Често в забързания свят, поради липса на възможност за себе познание и общуване с останалите, децата израстват в техничен свят, откъснати от себе си и останалите.

Фотографията представлява един модерен метод за свързване с другите и откриване на нови потенциали и възможности.

виж повече

Въведение във фотографията за ученици

В този курс сме адаптирали основите на фотографията за поднасяне на по-млада аудитория. По време на теоретичните занимания ще засегнем основите на фотографския процес, но ще имаме и много практически занимания, при които лектори и курсистии ще затвърждават заедно теорията чрез практика.

виж повече

Често задавани въпроси

 

 

 

Back to top