Отзиви от наши курсисти

Реклама

Лекциите се преподават на високо професионално ниво, но и разбираемо за нас, курсистите. Вие като лектори сте добри – усъвършенствали сте умението за работа с хора. При общуването с нас извън часовете липсва границата лектор – курсист. Помислено е за всичко – от изпращането на лекциите по пощата до раздаването на Сертификатите и почерпката по повод завършването. Благодаря Ви!

Светла Кузманова

Радвам се, че вече управлявам аз камерата си, а не тя мен. Вярно е, че отвсякъде можех да се науча да го правя, с малко повече упоритост и вложено време резултатът сигурно щеше да е сходен, но това, което вие ми дадохте е много по-ценно. Аз се научих да виждам, научих се да откривам красота и хармония в най-неестествени за мен неща преди. Никога няма да забравя мегаполисът, който Тошко видя в едно листо или автопортретът, който Миро ми показа в окото на едно куче. Благодаря ви, момчета, че събудихте заспалото ми от години въображение ми и ми помогнахте да виждам над сивото ни ежедневие.Успех и бъдете все така позитивни и усмихнати!

Диана Радкова

Курсът „Въведение във фотографията“ със сигурност беше много интересен и полезен за мен. Вие сте много положителни и представяте темите по начин, по който всичко се запомня още по време на лекциите и стимулира да се стремим да правим все по-добри фотографии в бъдеще. Също така, примерите, които давате с проекти на различни съвременни автори са много интересни.

Ангелина Григорова

Първото, което ми допадна, беше уеб сайта, както и идеята за фотографията като начин на изразяване на лична гледна точка и мнение. Студиото е много хубаво и вдъхновяващо за фотография. Отношението Ви е супер професионално и същевременно без превземки и изкуствена дистанция с курсистите. Продължавайте да развивате собствените си идеи за фотографията и винаги бъдете „различни“ от другите школи.

Стефка Георгиева

Хареса ми приятелската атмосфера и особенно частта, в която получихме градивна критика за нашите скромни опити във фотографията. Въпреки всички физични закони и многото технически подробности не успяхте да развалите романтичната ми представа за фотографското изкуство. Напротив! Запалихте желанието ми за нови търсения и различен поглед върху заобикалящия ни свят. Благодаря ви!

Силвия Стоянова

Всяка една лекция и практическа задача от курса беше много интересна и полезна за мен. Винаги съм обичала да снимам, но на курса открих съвсем нова гледна точка към фотографията и снимките – възможност да изразиш себе си и да уловиш емоцията на човека срещу теб или на момента. Благодаря ви.

Милена Митева

Много съм доволна, изключително професионални лектори, освен това приятелски настроени и готови да съдействат във всеки един момент. Съдържанието на курса съответстваше на очакванията ми и научих много нови неща. Бих се радвала ако имаше едно-две практически занимания повече, но и трите практики, които имахме, бяха много интересни.

Мила Страшимирова

Освен, че ме запалихте да се занимавам с фотография, а не само със снимки, по моя преценка ми спестихте няколко години щракане, докато стигна до нивото, на което съм сега след курса.

Йордан Михайлов

Бях много доволна. Преподаването беше на ниво научих много забавлявах се (всичко беше страхотно). БЛАГОДАРЯ ВИ!

Диана Димитрова

Благодарение на Вашия курс научих много полезни за мен неща, разбрах защо не харесвам снимките си и станах по-критична към работата си. Освен това при Вас е забавно. Поднасяте информацията по достъпен начин.

Десислава Блажева

Много сте адекватни. Курсът е много добре и последователно построен. Материалите за онагледяване на различните теми са лесно смилаеми (не ми се е налагало да отворя записките си, запомнила съм). Чувството ви за хумор много ми допада. Абе, добре ви се получават лекциите. Радвам се, че ви посещавах и с най-голямо удоволствие ще ви препоръчам.

Гергана Джевелиева

Професионално проведен курс в уютна обстановка! Много бързо практическо навлизане във фотографията и обогатяване на визуалната култура като цяло. Една от големите ползи за мен беше, че си създадох контакти с прекрасни хора със сходни на моите интереси.

Владимир Николчев

Първо ме впечатли снимката с камъчетата на вашата интернет страница. Усещането беше за полет на духа в богатата страна на въображението. На мен, като начинаещ фотолюбител, лекциите ми бяха много интересни и определено ме проворкираха за повече наблюдателност към хората и предметите, с които съм заобиколена ежедневно, както и да мисля за познати неща по непознат до сега начин. Смяната на гледната точка беше предизвикателство и вълнуващо приключение за мен.

Виолета Николова

Курсът много ми допадна и беше изключително полезен за мен. Лекциите не бяха отегчителни, а поднесени по разбираем начин. Практическите занимания много ми харесаха и помогнаха за придобиване на практически умения. Научих доста неща,забавлявах се и се запознах с интересни хора.

Люба Гайдарова

Курсът „Въведение във фотографията“ ми даде основни познания и попълни доста празнини във възприятията ми за фотографията като цяло. Тематиката бе поднесена и представена от лекторите по интересен и увлекателен начин, а самостоятелните задачи ми помогнаха да усвоя по-добре и да осмисля дори познати неща. В школата всички са заредени с позитивизъм и много ентусиазъм по отношение на това, което правят. Провокират интерес към всичко, свързано с фотографията, и са много усмихнати :).

Събина Горанова

Имам изключително добри впечатления от Софийска Фотографска Школа! Харесва ми, че работят с желание и се стараят наистина да са полезни на курсистите. Също ми допада стила на преподаване – лекторите се държат освободено и стараят се да е интересно и забавно. Направи ми впечатление и това, че се адаптират спрямо нуждите и интересите на курсистите.

Калина Тачева

Софийска фотографска школа – преди всичко благодаря за това, че бяхте първата и надявам се следващата ми допирна точка с фотографията. Свежи лектори, добра материална база, възможност за развитие и усъвършенстване, и не на последно място много забавление. Продължавайте все така 🙂

Ралина Боянова

Въведение във фотографията е курс, който за мен постави основите на бъдещото ми развитие като любител фотограф. Лекторите са страшно ентусиазирани от това, което правят, умеят да предадат този ентусиазъм на курсистите, информацията, която получаваме е разбираема и точно на мястото си, и най-важното – курсът се провежда в една приятелска и раздвижена атмосфера, която подклажда креативността у всеки. Лекторите са винаги отворени за допълнителни въпроси и с удоволствие биха дали напътствие или помощ на някой, който има нужда от това. Продължавайте все така!

Ивана Георгиева

Като цяло съм много доволна от решението си да се запиша на този курс. Лекторите са чудесни, ерудирани. Лекотата, с която ни бе поднасяна информацията, говори за дълбочината на познанията на лекторите. Същевременно лекциите бяха преподавани на напълно разбираем за начинаещи език, придружени от подходящи примери. Беше ми безкрайно интересно и много забавно през цялото време. ентусиазмът и енергията на лекторите са заразителни.

Мила Бурова

Доволна съм от обема и начина на представяне на теоретичната част, дава необходимото начално запознаване с предмета. Също така добих нови впечатления за фотографията като цяло – много от обсъжданите теми ме вдъхновиха и дадоха началото на идеи, забавлявах се максимално и при изпълнението на домашните работи.

Ваня Колева

Курсът беше изключително полезен. Помогна ми да разбера, че фотоапаратът не е страшна и сложна машина, с която мога да се справя единствено чрез настройка „Auto”. Общо взето осъзнах в каква заблуда съм била относно фотографията /чисто технически/ и относно възможностите на камерата си /за която смятах, че съм си дала парите на вятъра/. Много съм доволна от начина, по който се обясняваше всяка една тема от курса и много благодарна на Миро и Тошко, които винаги отговаряха на всички въпроси и с готовност помагаха.

Мила Мълли

Изключително приятно, полезно и забавно. Беше удоволствие за мен да присъствам на всички лекции. Слушах с интерес през цялото време на курса. Вярвам, че вдъхновихте по-голямата част от курсистите и най-вече мен. Ще бъде удоволствие да продължа да се занимавам с фотография, дай Боже и в по-голямата част от свободното си време. Благодаря Ви, че ни въведохте в света на фотографията и ни дадохте шанс да намерим пътя си към нея!

Милена Бонoва

Курсът „Въведение във фотографията” ми достави истинско удоволствие. С лек, но убедителен подход  водещите, лекция след лекция променяха изградените в мен представи за фотография. „Други въпроси” сега ме вълнуват, кое е правилното място, кой е правилният момент, каква да бъде моята гледна точка, така че да изразя със светлината това, което ме вълнува.

Николай Пандърски

Курсът беше много полезен за мен. Във всеки един от уроците научавах нови и интересни неща за фотографията. Преподавателите са много добри и по отношение на знанията, които предават на курсистите, и като отношение към тях. Благодаря им за ентусиазма, с който успяха да ме заразят.

Стефка Петкова

 

Вашият коментар:
Back to top