Практически уоркшопи

Практически уоркшоп “Интериорна фотография” с Александър Новоселски

 

Кой е преподавателят в практическия уоркшоп “Интериорна фотография”?

Реклама

Единствен преподавател в практическия уоркшоп “Интериорна фотография” е Александър Новоселски – един от водещите комерсиални фотографи в България, който работи в сферата на интериорната фотография и с чието име тя най-често се свързва в последните години, основно заради разпознаваемия стил и перфекционизма в работата му. Има публикации в редица български и европейски издания, като например Наш дом, Идеален дом, Магазин, Жената днес, Bravacasa, Bulgaria on air, Wallpaper и т.н. През 2014 година получава “Награда за принос към Наш дом” от едноименното списание, а по-късно е номиниран за интериорен фотограф на годината от Stocksy United. Негови фотографии можете да намерите на Aleksandar Novoselski – Interior Photography.

За “Интериорната фотография”

Интериорната фотография до голяма степен е поръчкова работа и като такава трябва да изпълнява определена функция, но въпреки комерсиалното си естество, може да бъде разглеждана като нещо повече от занаят. Именно когато й отдадем нужното внимание, става възможно снимката на един интериор да се превърне във фотография, с която зрителят да се идентифицира, да бъде повлиян и да му бъде предадено определено усещане или чувство.

Кога, как и къде ще се проведе уоркшопът “Интериорна фотография”?

Уоркшопът “Интериорна фотография” ще се проведе в два последователни дни на 12-ти и 13-ти декември 2015 година (събота и неделя) и ще се състои от две части – теоритична и практическа. В теоритичната част ще се разгледат както техническите особености и трудности, които можем да срещнем при заснемането, така и естетическата част – светлината, композицията, настроението и атмосферата в един интериор. По време на уъркшопа това ще бъде приложено на практика, при заснемането на фотосесия в реални условия на локация. Участниците ще бъдат запознати също така и с логистиката на интериорната фотосесия – организацията и предварителната подготовка винаги играят ключова роля за успешното заснемане. Като локация за провеждане на уоркшопа сме избрали ресторант “Багри” на ул. Аксаков.

Каква е цената на уоркшопа “Интериорна фотография” и как да се запиша?

Участието в практическия уоркшоп “Интериорна фотография” струва 240 лева. Записването става чрез попълване на формата за контакт по-долу, с телефонно обаждане на 0895872244 или имейл на адрес info@sofia-photography.bg и заплащане на половината от таксата за участие.

Очаквания към участниците.

Уъркшопът е ориентиран към хора с базови знания в сферата на фотографията, които искат да специализират в интериорния жанр. Подходящ е за участници с различни интереси в бранша – архитектура, интериорен дизайн, недвижими имоти, мебели и обзавеждане и т.н.

Запиши се за уоркшопа сега!
Обади ни се! 0895 87 22 44 или 0899 66 81 22

Back to top