Практически уоркшопи

Практически уоркшоп “Комуникация с портретувания”

 

Кой е преподавателят в практическия уоркшоп “Комуникация с портретувания”?

Преподавател в практическия уоркшоп “Комуникация с портретувания” е Мирослав Маринов, основател на Софийска фотографска школа и комерсиален фотограф на свободна практика.

Защо комуникация?

Винаги, когато се видим на снимка, ни се иска да изглеждаме по-различно. Това е общовалидно за всички, без значение пол, възраст, професия, социално положение и т.н. Казано по друг начин, всеки фотограф, който снима хора, има моралното задължение да направи всичко възможно тези хора да изглеждат по най-добрия начин (разбира се, съществуват и изключения, които само потвърждават правилото). В рамките на уоршопа ще говорим как да позираме хората пред камерата и как да извлечем емоция от тях.

Кога и как ще протече уоркшопът “Комуникация с портретувания”?

Уоркшопът “Комуникация с портретувания” ще се проведе в два последователни дни на 10-ти и 11-ти ноември 2018 година. През първия ден в студиото на Софийска фотографска школа ще проведем кратка лекция, в която ще разгледаме основните практики за подобряване фотографиите на хората, предразполагането им и воденето на комуникация с тях. По-късно участниците в уоркшопа ще видят от първа ръка по време на две 1-часови сесии как лекторът комуникира както с професионален модел пред камерата, така и с непрофесионалист. През втория ден от уоркшопа, отново в студиото, всеки от участниците ще може сам да упражни знанията си от предишния ден докато работи с професионален модел или непрофесионалист, по свой избор.

Каква е цената на уоркшопа “Комуникация с портретувания” и как да се запиша?

Участието в практическия уоркшоп “Комуникация с портретувания” струва 150 лева. Записването става чрез попълване на формата за контакт по-долу, с телефонно обаждане на 0895 87 22 44 или имейл на адрес info@sofia-photography.bg и заплащане на половината от таксата за участие.

Очаквания към участниците.

Уъркшопът е ориентиран към хора с базови знания в сферата на фотографията, които искат да се развиват в портретната фотография, както комерсиално, така и като свободна форма на изкуство. Всеки от участниците е необходимо да разполага със собствен фотоапарат и подходящ обектив.

Запиши се за уоркшопа сега!
Обади ни се! 0895 87 22 44

Back to top