Практически уоркшопи

Практически уоркшоп Кулинарна фотография със Стоян Георгиев

 

Кой е преподавателят в практическия уоркшоп “Кулинарна фотография”?

Реклама

Водещи преподаватели в практическия уоркшоп “Кулинарна фотография” ще бъдат Стоян и Десислава Георгиеви, които познавате като основатели и собственици на www.Goodlife.bg и www.webcafe.bg до началото на 2014 год. Стоян се занимава професионално с фотография от около 3 години. Заедно със съпругата си Десислава от 4 години се грижат за цялостната продукция на собствени кулинарни предавания в интернет – от избора на продукти, приготвянето им, заснемането и монтажа на видеопродукцията, стайлинга на храната, фотографското заснемане и т.н. В последната година фокусът на творчеството им попада основно върху фууд-стайлинга и заснемането на храната. През 2015 Стоян и Деси основаха студио за заснемане на кулинарни предавания и фууд фотография. В него те заснеха 50 видеорецепти за кулинарния портал на bTV – www.bistro.bg. Още много техни творби можете да намерите и в кулинарния им канал “goodlife” във vbox7.com.

За “Кулинарната фотографията”

Да фотографираш храната по страхотен начин е извоювано умение, дори фактът, че съществува цял комерсиален сектор, в който фотографи получават поръчки (и заплата), за да фотографират със собствения си стил различни храни е доказателство за това. И като всяко умение, успешната кулинарна фотография се постига с постоянно наблюдение на заобикалящия ни свят и търсене на различни пътища да представим нещо толкова познато на всички по интересен начин. И наред с чисто фотографските умения, кулинарният фотограф трябва да разполага и с много други неща – интересни аксесоари, с които да направи фотографиите си още по-добри, познаване на теорията на цветовете, готовност да експериментира с различни материали и хранителни продукти, чувство за добра композиция и т.н. и т.н.

Кога и как ще протече уоркшопът “Кулинарна фотография”?

Практическият уоркшоп “Кулинарна фотография” ще се проведе на 30-ти и 31-ви януари 2016 година. Уоркшопът е организиран като теоритична и практическа част, като ще бъде разгледан и приложен на практика цялостният процес по организирането и заснемането на една кулинарна фотосесия, както и нейният постпроцес и обработка. В теоритичната част ще говорим за кулинарията като цяло, като разбира се и ще сготвим няколко различни не много сложни ястия. По време на практическата част ще реализираме заснемането на нашите ястия – ще разискваме различни светлинни схеми, композиции, аксесоари и т.н. Домакин на уоркшопа ще бъде студиото на www.Goodlife.bg, където има прекрасни условия както за готвене, така и за фотографиране.

Каква е цената на уоркшопа “Кулинарна фотография” и как да се запиша?

Участието в практическия уоркшоп “Кулинарна фотография” струва 240 лева. Записването става чрез попълване на формата за контакт по-долу, с телефонно обаждане на 0895872244 или имейл на адрес info@sofia-photography.bg и заплащане на половината от таксата за участие.

Очаквания към участниците.

Уъркшопът е ориентиран към хора с базови знания в сферата на фотографията, които искат да се развият като кулинарни фотографи или фууд стилисти. Подходящ е за хора от всякакви възрастови групи.

Запиши се за уоркшопа сега!
Обади ни се! 0895 87 22 44 или 0899 66 81 22

Back to top