Практически уоркшопи

Практически уоркшоп “Лято е!”

 

Кой е преподавателят в практическия уоркшоп “Лято е!”?

Преподавател в практическия уоркшоп “Лято е!” е Мирослав Маринов, основател на Софийска фотографска школа и комерсиален фотограф на свободна практика.

Лято е!

Слънцето грее жарко и отново долавяме мириса на море.  Вдъхновяваме се за нови пътувания и спомени, които да събираме за някой по-малко приятен сезон… По време на следващия уоркшоп ще плаваме на яхта на язовир Искър и ще запечатаме спомените по залез. Практическият уоркшоп  “Лято е!” ще ви даде възможност да натрупате опит в портретната фотография на фона на залязващото слънце. Ще разискваме всички особености на този вид фотография – от подходящ избор на настройките на фотоапарата за постигане на желаните резултати през планиране на гледни точки и композиране.

Кога и как ще протече уоркшопът “Лято е!”?

Уоркшопът “Лято е!” ще се проведе на 07-ми юли 2018 година, събота. Ще се срещнем около 17:30 часа в близост до язовир Искър, където ще направим план за снимачния ден, планиране на гледни точки, обсъждане на референтни кадри и т.н. В 19:00 часа ще се качим на борда на яхтата и ще отплаваме към залеза, където заедно с нашите модели (един или повече, в зависимост от записалите се участници) ще запечатаме най-летните кадри, които можем да си представим.

Каква е цената на уоркшопа “Лято е!” и как да се запиша?

Участието в практическия уоркшоп “Спортна фотография и движение” струва 180 лева. Записването става чрез попълване на формата за контакт по-долу, с телефонно обаждане на 0895 87 22 44 или имейл на адрес info@sofia-photography.bg и заплащане на половината от таксата за участие.
*ВАЖНО* Уоркшопът ще се проведе при минимум 7 записани.

Очаквания към участниците.

Уъркшопът е ориентиран към хора с базови знания в сферата на фотографията, които искат да се развиват в портретната и лайфстайл фотографията, както комерсиално, така и като свободно творчество. Всеки от участниците е необходимо да разполага със собствен фотоапарат и подходящ обектив.

Запиши се за уоркшопа сега!
Обади ни се! 0895 87 22 44

Back to top