Практически уоркшопи

Практически уоркшоп “Светлината в портретната фотография”

 

Кой е преподавателят в практическия уоркшоп “Светлината в портретна фотография”?

Преподавател в практическия уоркшоп “Светлината в портретна фотография” е Мирослав Маринов, основател на Софийска фотографска школа и комерсиален фотограф на свободна практика.

Няколко думи за светлината…

Противоречива по своята същност, фотографията се превежда като “рисуване със светлина”, но в действителност се ражда в мрак. Светлината винаги е била основният материал на фотографията – чрез него фотографът създава, подчертава или противопоставя усещанията във фотографията си. В рамките на този практически уоркшоп ще направим сравнение на различните начини, по които светлината може да огрее човека и как това би променило изгледа на нашата фотография.

Кога и как ще протече уоркшопът “Светлината в портретна фотография”?

Уоркшопът “Светлината в портретна фотография” ще се проведе в два последователни дни на 13-ти и 14-ти октомври 2018 година. През първия ден в студиото на Софийска фотографска школа ще практикуваме различни светлинни схеми, ще разнищваме контраста, посоката, интензитета на светлината, ще определим различните видове осветление при фотографиране (рисуващо, запълващо и т.н.). През втория ден от уоркшопа, отново в студиото, всеки от участниците ще може сам да експериментира с различни светлинни схеми по собствено желание и да работи с нашия модел.

Каква е цената на уоркшопа “Светлината в портретна фотография” и как да се запиша?

Участието в практическия уоркшоп “Светлината в портретна фотография” струва 150 лева. Записването става чрез попълване на формата за контакт по-долу, с телефонно обаждане на 0895 87 22 44 или имейл на адрес info@sofia-photography.bg и заплащане на половината от таксата за участие.

Очаквания към участниците.

Уъркшопът е ориентиран към хора с базови знания в сферата на фотографията, които искат да се развиват в портретната фотография, както комерсиално, така и като свободна форма на изкуство. Всеки от участниците е необходимо да разполага със собствен фотоапарат и подходящ обектив.

Запиши се за уоркшопа сега!
Обади ни се! 0895 87 22 44

Back to top