Практически уоркшопи

Практически уоркшоп “Спортна фотография и движение”

 

Кой е преподавателят в практическия уоркшоп “Спортна фотография и движение”?

Преподавател в практическия уоркшоп “Спортна фотография и движение” е Мирослав Маринов, основател на Софийска фотографска школа и комерсиален фотограф на свободна практика.

Движение и фотография?

Най-голямата сила на фотографията винаги е била да запечатва реалността във всичките ѝ състояния. А едно от най-интересните състояния на света около нас е движението, било то полет на птица, течението на реката или скок на спортист. По време на практическия уоркшоп “Спортна фотография и движение” ще разискваме всички особености на фотографията на движещи се обекти – от подходящ избор на настройките на фотоапарата за постигане на желаните резултати през планиране на гледни точки и композиране на кадрите до избор на успешните кадри и ретуш.

Кога и как ще протече уоркшопът “Спортна фотография и движение”?

Уоркшопът “Спортна фотография и движение” ще се проведе в два последователни дни на 07-ми и 08-ви октомври 2017 година. През първия ден срещата ни ще бъде в Национална спортна академия (НСА) около обяд, където ще организираме 2 различни фотосесии. Първо ще се насочим към гимнастическата зала, където след кратка лекция ще планираме и реализираме фотосесия на двама модели на закрито в зала. След почивка за обяд ще се отправим към атлетическия стадион, където ще планираме и реализираме друга фотосесия на двама лекоатлети. През втория ден ще се срещнем в Софийска фотографска школа, за да направим редакция на заснетия материал, да изберем най-успешните кадри и да обработим някои от тях.

Каква е цената на уоркшопа “Спортна фотография и движение” и как да се запиша?

Участието в практическия уоркшоп “Спортна фотография и движение” струва 180 лева. Записването става чрез попълване на формата за контакт по-долу, с телефонно обаждане на 0895 87 22 44 или имейл на адрес info@sofia-photography.bg и заплащане на половината от таксата за участие.

Очаквания към участниците.

Уъркшопът е ориентиран към хора с базови знания в сферата на фотографията, които искат да се развиват в спортната или репортажната фотография, както комерсиално, така и като свободна форма на изкуство. Всеки от участниците е необходимо да разполага със собствен фотоапарат и подходящ обектив.

Запиши се за уоркшопа сега!
Обади ни се! 0895 87 22 44

Back to top