Практически уоркшопи

Практически уоркшоп Сток фотография с 123RF.com

 

Кои са преподавателите в практическия уоркшоп “Сток фотография”?

Реклама

По време на практическият уоркшоп Сток фотография първо ще се запознаем с последните тенденции в бранша, след това ще реализираме 2 практически сток фотосесии, след което ще подготвим снимките за качване в сток сайт, като им определим ключови думи и т.н. Как се развива пазара на сток фотография и какви са новостите ще научим от Елена Сидова, представил на сайта 123RF.com. Реализацията на практическите фотосесии ще се състои с помощта на Мирослав Маринов – основател на Софийска фотографска школа и комерсиален фотограф на свободна практика.

Какво е “Сток фотографията”?

“Сток фотографията” е едно от най-примамливите фотографски занимания в наши дни, най-вече заради свободата, която ни дава. На практика чрез сток фотографията ние можем да капитализираме почти всяка наша идея, да си изградим собствен стил и в крайна сметка да правим това, което най-много обичаме, и да се издържаме от него. На практика сток фотографията не е отделен жанр, зад нея се крият всички жанрове, като фотографиите обаче трябва да са подчинени на определени изисквания. Повече информация какво е сток фотографията и какви са предизвикателствата пред сток фотографите ще ни даде Елена Сидова от българският екип на 123RF.com – дигитална медийна библиотека, която предлага голямо разнообразие от достъпни снимки, векторни изображения, видео и аудио файлове.

Кога и как ще протече уоркшопът “Сток фотография”?

Уоркшопът “Сток фотография” ще се проведе в два последователни дни на 25-ти и 26-ти ноември 2017 година (събота и неделя) и ще се състои от две части – теоритична и практическа. През първият ден Елена Сидова ще ни запознае с последните тенденции в сток фотографията и ще ни разкаже повече неща “от кухнята”. След това ще реализираме 2 фотосесии, които ще вървят паралелно и всеки от участниците ще има възможност да снима. През вторият ден ще отделим малко време за постпроцес на изображенията, технически изисквания и т.н., след което ще дадем ключови думи на избраните кадри и ще ги подготвим за качване онлайн. По този начин участниците ще имат поглед върху цялостния процес по създаване, планиране, реализиране и финализиране на една сток фотосесия.

Каква е цената на уоркшопа “Сток фотография” и как да се запиша?

Участието в практическия уоркшоп “Сток фотография” струва 190 лева. Записването става чрез попълване на формата за контакт по-долу, с телефонно обаждане на 0895872244 или имейл на адрес info@sofia-photography.bg и заплащане на половината от таксата за участие.

Очаквания към участниците.

Уъркшопът е ориентиран към хора с базови знания в сферата на фотографията, които искат да се развият като фотографи и да капитализират уменията си. Подходящ е за хора от всякакви възрастови групи.

Запиши се за уоркшопа сега!
Обади ни се! 0895 87 22 44

Back to top