Изкуствен интелект във фотошоп


Атрактивна цена

С цената си от 190 лева тази работилница Ви дава страхотна комбинация от теория и практика на много изгодна цена. Можете да заплатите таксата с карта, на банкомат или на каса на ИзиПей.

Удобна локация

Софийска фотографска школа е разположена в Дружба 2 – на 30 метра от метростанция Дружба и с непосредствени връзки с останалата градска транспортна мрежа – автобуси 204, 304 и 404, както и тролейбуси 4 и 11. Разполагаме и с безплатен паркинг за удобство на нашите курсисти, които пътуват с кола.

Оптимална продължителност

Работилницата за работа с инструмента за изкуствен интелект на Фотошоп – Generative Fill /Contextual bar/ ще Ви даде възможност да развиете своите умения във Фотошоп и да научите новостите на Фотошоп 2024.

  1. Кои са новостите на Photoshop 2024
  2. Какво е Photoshop AI Generative Fill Taskbar
  3. Как да генерираме нов фон
  4. Разширете изображенията с Generative Expand
  5. Как да премахваме и заменяме обекти
  6. Как да генерираме реалистични обекти
  7. Как да променяме цветове
  8. Как да обединяваме две снимки в една
  9. Др.

Преподавател на работилницата е Биляна Стояновска, графичен дизайнер и фотограф с дългогодишен опит с фотошоп и други програми за дизайн. 

Тази работилница е подходяща за хора, които работят с фотошоп и биха искали да научат какви са новостите в Photoshop 2024,както и как да придобият знания и практични умения с инструмента за изксутвен интелект във Фотошоп.

По време на работилницата участниците ще научат какви са новостите във Фотошоп 2024, ще се запознаят с Photoshop AI Generative Fill Taskbar и др.

По време на работилницата всички участници ще имат възможност да приложат новите възможности на Фотошоп 2024 –  генериране на нов фон, разпиряване на изображение с Generative Expand, премахване и заменяне на обекти, генериране на реалистични обекти, обединяване на два кадъра в един и др.

Работилницата ще продължи един ден, ще започне в 11:00 часа и ще продължи до 16:00 часа.