Лицата на доброто

Здравейте, скъпи приятели. Днес искаме да споделим една история, в която главните герои са трима наши курсисти.

Всичко тръгна от един мейл, който получихме от човек на име Кемал, като в своето писмо той проявяваше интерес към фотографски услуги, а по-точно заснемането на неговото дипломиране в Технически Университет – София. В това писмо Кемал бе предложил да заплати хонорар от 50 лева и да предложи своя фотоапарат, с който да бъде фотографирано това толкова важно събитие. След обсъждане с колегите в школата, решихме да препратим тази молба към нашите курсисти. Това стана чрез нашата фейсбук група, която е затворена само за курстите и реално хората откликнаха много положително. В крайна сметка трима от нашите курсисти отидоха да фотографират съвсем безкористно и напълно добронамерено дипломирането на Кемал в ТУ-София.

След като церемонията премина успешно, Кемал ни изпрати мейл в който разказа, че това е бил един от най-щастливите дни в живота му и се е вълнувал много. Цялата емоция бе фотографирана от тези трима души, които чрез фотографските си умения успяха да овековечат спомена за този ден.

Фотографията има много функции и приложения, но в днешния свят като че ли забравяме за най-важната: това е свойството на фотографията да съхранява скъпите за нас спомени. В Софийска фотографска школа винаги напомняме за важноста от снимки за спомен в процеса на развитие на нашите курсисти, защото без значение колко страхотни фотографии се научим да правим, снимките за спомен са онези, които ще събуждат истински трепет в сърцата ни. Използвайте фотографските си уменя за да създадете възможно най-красивите спомени за вас и близките си, а защо не и за някой непознат?

Благодарение на Велислава, Рашид и Стефан, един човек ще има красиви спомени за цял живот.

Ние от Софийска фотографска школа се гордеем с постъпката на нашите крусисти.

Ако се чудите как изглеждат лицата на доброто в днешно време, ето ги:

Коментари