Практически уоркшоп Основи на студийната фотография

Визитка

Защо студийна фотография…

Студийната фотография може да е едно от най-освобождаващите неща във фотографията – да имаш пълен контрол върху средата, в която снимаш. Така креативността ти се отключва и границите почти изчезват, можеш да създадеш света по начин, който може да е само в представите ти. Но може да бъде и най-коварната клопка, в която всичко зависи от теб самия – ако снимките ти не се получат по начина, по който си ги представяш, това може да бъде страшно обезсърчително и разочароващо. И в двата случая, светът на студийната фотография е много интересен и разнообразен.

Очаквания към участниците.

Уъркшопът е ориентиран към хора, които вече имат основни познания в сферата на фотографията, които искат да създадат свое студио в някакъв момент – малко или голямо, в домашни условия или в специално помещение и т.н. Участниците не е необходимо да разполагат или носят свой фотоапарат, цялото обучение ще премине с техника от Софийска фотографска школа.

Въпроси

Кой е преподавателят в практическия уоркшоп “Основи на студийната фотография”?

Преподавател в практическия уоркшоп “Основи на студийната фотография” е Мирослав Маринов, основател на Софийска фотографска школа и комерсиален фотограф на свободна практика.

Кога и как ще протече уоркшопът “Основи на студийната фотография”?

Уоркшопът “Основи на студийната фотография” ще се проведе в събота, 29.02.2020 година от 10:00 до 14:00 часа в студиото на Софийска фотографска школа. Ще започнем темата за студийната фотография с въпросът какво ни е необходимо, за да създадем собствено студио, след което ще се запознаем с основните принципи на работа със студийно осветление.

Каква е цената на уоркшопа “Основи на студийната фотография” и как да се запиша?

Участието в практическия уоркшоп “Основи на студийната фотография” струва 90 лева. Записването става чрез попълване на формата за контакт по-долу, с телефонно обаждане на 0895 87 22 44 или имейл на адрес info@sofia-photography.bg и заплащане на таксата за участие.

За връзка с нас използвайте формата за контакт