Будоарна фотография на открито – 07-09 юли в Белоградчик

Белоградчишките скали са едно от най-уникалните места в България и едновременно с това едно от най-непознатите – разположени са на площ около 30км по дължина, а широката аудитория познава една много малка част.

По време на работилницата “Будоарна фотография на открито” ще работим с еротичен модел на 2 специално подбрани локации в Белоградчишките скали, като всеки участник ще има време да работи с модела самостоятелно. Осигурено е осветление, реквизит, насоки за работа с модела и позата, композиция и т.н.

Моделът ни за тази работилница ще бъде Катерина Ермакова – модел на бельо и голо тяло с над 7 години опит и призови места в различни конкурси, напр. Мис Еротик и т.н.


Цената за участие в това събитие е 295 лева на човек (за настаняване на легло в двойна стая). Доплащане за единична стая 120 лева. При записване е необходимо да направите пълно плащане на цялата сума.

Минимален брой участници: 10 души. Цената е калкулирана при пълно заемане на местата в работилницата и при по-малко участници е възможно да се наложи малко доплащане.

Цената включва:

 • 2 нощувки на легло в двойна стая в къща за гости.
 • Транспорт с високопроходим джип до локациите за снимки.
 • Обяд по време на снимачния процес (готвено, салата и вода).
 • Професионален еротичен модел за работилницата.
 • Професионално осветление за фотосесията с цел максимално високи резултати.
 • Насоки при работа с модела и изграждане на визията на кадъра
 • Реквизит и допълнителни аксесоари
 • 2 локации за снимане.
 • Екип от Софийска фотографска школа.

Цената не включва:

 • Разходи от личен характер.
 • Транспорт до Белоградчик

Програма

07-ми юли, петък – пристигане в Белоградчик вечерта със собствен транспорт. Настаняване в къщите за гости Ero и нощувка.

08-ми юли, събота – Ранно ставане и отпътуване за първата ни локация на открито. Ориентиране в обстановката, избор на концепция за снимки, фотографска работа и т.н. Всеки участник има 30 минути за самостоятелна работа с модела. Обядваме сред природата и отпътуваме за втората ни локация, която представлява пещера с два входа и много възможности за страхотни снимки. Изграждане на втората снимачна площадка и самостоятелна работа на васеки участник с модела. Прибиране в Белоградчик за нощувка.

09-ти юли, неделя – Възможност да присъствате на организирана фотосесия с рокли с 10-метрови воали, по желание на групата може да организираме такава сесия и с нашия модел. Реализацията ще е в близост до Белоградчик. Около обяд освобождаване на къщите за гости и отпътуване.

З – закуска, О – обяд

Организаторите си запазват правото да променят и разместват последователността на програмата без предварително уведомление.


За записвания или въпроси, моля, попълнете формата по-долу:

  Име*

  Фамилия*

  Email*

  Телефон*

  Тема*

  Твоето Съобщение*

  Коментари