ПОМОЩ


Често задавани въпроси (FAQ)

Не, не се нуждаете от фотографски опит. Курсовете са подходящи, както за хора с опит, така и за абсолютно начинаещи. Стараем се да използваме език, който е лесен за разбиране, изключващ сложен жаргон и непопулярни термини.

За курсовете свързани с подобряване на фотографските ви умения е желателно единствено да имате фотоапарат на разположение, чрез който да упражнявате наученото. Триножникът (стативът) може да ви улесни в някои случаи, но не е задължителен. За софтуерните курсове за допълнителна обработка на фотографски произведения ще ви е необходим достъп до съответния софтуер, отново с цел да упражнявате наученото.

Да, когато курсът е обявен като присъствен, е желателно да посещавате занятията му в съответния график. Предимството на този вид обучения е основно личният контакт с преподавателя.
Не, когато курсът е обявен като онлайн, което означава, че всички модули, тестове, задачи и ресурси ви се предоставят чрез нашия уеб-базиран портал. Няма физически занимания, които трябва да посещавате. Предимството на този вид обучения е, че имате дистанционен достъп до тях по всяко време и можете да избирате кога да го провеждате.

Само най-базовите умения необходими за разглеждането на всяка нормална уебстраница. Щом сте стихнали дотук явно притежавате необходимите умения.

Не, съдържанието на курсовете е подходящо за хора от всички възрасти, които считат съответната тема за интересна за тях самите.

Не, всички необходими ресурси ще са достъпни за вас в онлайн среда чрез нашия уебсайт.

Нашият екип е на разположение за вашите въпроси. За връзка с нас използвайте посочената контактна информация.

След като сте заплатили даден курс, достъпът до свързаните с него ресурси остава активен в профила ви в нашия портал за минимум 12 месеца.

Да, сайтът е оптимизиран да се визуализира и използва удобно на смартфони и таблети.